Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Speelgoedmuseum volledig open voor publiek

In vervolg op de versoepeling van de coronamaatregelen door de regering zijn de deuren van Speelgoedmuseum Kinderwereld vanaf dinsdag 7 juli 2020 weer volledig geopend! Wij blijven de regels hanteren volgens de protocollen van de Museumvereniging en de RIVM waarmee een veilig en plezierig museumbezoek gewaarborgd is.

Bezoek aan het museum

Vanaf 7 juli 2020 is het museum weer volledig toegankelijk voor het publiek.

U kunt met een online gereserveerd ticket het museum bezoeken. Een spontaan bezoek behoort ook weer tot de mogelijkheden. Graag wijzen wij u erop dat bezoek aan het museum alleen mogelijk is als u zich houdt aan de hygiënemaatregelen:

• Houd 1,5 meter afstand
  • Was handen bij binnenkomst
  • Nies of hoest in je elleboog
  • Schud geen handen en vermijd ieder direct contact zo veel mogelijk
  • Respecteer de andere bezoekers en het personeel
  • En niet vergeten: geniet van het museum en van een mooie dag!

Online reserveren

Klik op de knop hieronder om uw tickets te reserveren. U kunt een datum en een tijdslot reserveren.

Reserveer ticket

Let op: als u later komt dan het tijdslot dat u reserveert, komt de ticket te vervallen, restitutie van het betaalde entreegeld is niet mogelijk. U zult dan een nieuwe reservering moeten maken en opnieuw moeten afrekenen.

Museumcafé

Bezoek aan het museumcafé kan alleen met een geldig entree ticket voor het museum. Het museumcafé voert een beperkte kaart en accepteert alleen PIN-betalingen.

Nog vragen

In deze flyer vindt u alles over voorschriften en de maatregelen die Speelgoedmuseum Kinderwereld heeft getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Heeft u vragen, stuur ze per mail naar info@museumkinderwereld.nl

Next Story

This is the most recent story.