Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gulle plantengave van Tuincentrum Roden

tuin museum

De tuin van Speelgoedmuseum Kinderwereld vertoonde tot voor kort nog een aantal zwarte perken. Inmiddels is dit verleden tijd, want met sponsoring van het Tuincentrum Roden, is het speelplein omgetoverd in een heerlijke plek met een volledig ingerichte tuin waar het goed toeven is voor jong en oud.

De heer Slijkhuis, eigenaar Tuincentrum Roden, reageerde zeer spontaan op de vraag van Roelie en Marja (vrijwilligsters) of hij een paar perkplanten ter beschikking wilde stellen. Persoonlijk is hij de tuin onder de ‘plantenloep’ komen nemen.

Een paar dagen later, verblijd met een aanhanger vol planten, hebben de twee vrijwilligsters, weliswaar in de stromende regen, alle planten en potten een mooie plek gegeven. De tuin van Kinderwereld is nu in alle opzichten het aanzien meer dan waard! Geweldig dat museum Kinderwereld mag rekenen op de steun, in dit geval heel letterlijk in natura, van de ondernemers in Roden in een tijd dat wij allemaal direct of indirect de gevolgen van de crisis voelen.

Nieuwsgierig geworden?
Breng het speelgoedmuseum een bezoekje en geniet op het terras met een kopje koffie/thee, frisdrank of een ijsje van de tuin en de spelende bezoekers!